Szállítási költségek

 Szállitási költségek: 

 

Jászberény belterületén  2000Ft / szállitás

Jászság területén  4000Ft / szállítás

Bizonyos termékeket rövid időn belül, akár 1-2 héten belül tudunk szállítani, azonban meglehet, hogy csak az 6. héten tudjuk teljesíteni a rendelést. Ritkább esetekben előfordul, hogy nem tudjuk tartani a vállalt 5 hetes szállítási határidőt rajtunk kívülálló okok miatt, harmadik fél nem teljesítése miatt, ezért felelősséget nem tudunk vállalni. A szállításról a megadott telefonszámon fogjuk Önt értesíteni a kiszállítást megelőzően 1-2 nappal hamarabb, ilyenkor egy időintervallumot szoktunk megadni, hogy körülbelül mikor várhatóak a kollégáink. Felhívnánk minden kedves ügyfelünk figyelmét, hogy ez az időpont csak tájékoztató jellegű, befolyásolhatja pl. időjárás, útviszonyok stb.


Minden kiszállítás egy szállítási címre 125Ft / KM


Szállítással kapcsolatos kérdését a 30/4123221 telefonszámon fogadjuk.

 


A szállítás történhet:


●  A vevő saját maga gondoskodik a bútor elszállításáról ( Ebben az esetben a  vevő biztosítja a megfelelő csomagolóanyagot a bútor elszállításához, a Szolgáltató cég nem vállal felelősséget a szállítás során keletkező károkért.)

●  Cégünk saját gépjárművel szállítja a megrendelt bútort ( A Szolgáltató cég biztosítja  a bútorok szakszerű szállítását)


  A szállítási ár nem tartalmazza a házba történő valamint emeletre szállítás díját, kizárólag a megadott szállítási címre való eljuttatást jelenti, további árumozgatásra a szállító nem kötelezhető! Kérjük a szállitás részleteinek rögzitésekor mindenképp jelezze ha pakolást igényel,mert alap esetben kollégánk egyedül érkezik a helyszínre és nem áll módjában a bútort  be/fel pakolni. Igény esetén 2 munkatárs érkezik és sérülésmentesen a helyszínre teszik a bútort. 

Igény esetén kérését kizárólag előre egyeztetéssel  kezeljük. /A házba szállítást e-mailben vagy telefonon kérheti és az ár megbeszélés tárgyát képezi./


Szállítás előtt  telefonon értesítjük a várható szállítási időpontról. Egyeztetett időpont hiányában a kiszállítás nem jön létre. A tervezett időpont tőlünk független események, okok miatt változhat, így a pontosságot nem minden esetben tudjuk garantálni. /forgalom, időjárás


Szállítás során arra törekszünk, hogy a termék megóvása mellett környezett kimélő módon végezzük. Ezért nem csomagoljuk a bútorokat. Többször használatos szívacstáblákkal valő rögzitéssel, hézagolással a legbiztosabb módon vígyázhatunk a bútor sértetlenségére. ( Nem lapraszerelt!)
  

 

 

 

 

 

Készítette: RDS Studio